Oeps, je lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
 • Blog

  Life changes fast.

  And so does Veglorious!

  Nieuws
  • Nina van Veglorious
  • 29 Maart 2021

  De helende werking van kristallen


  In de wereld van alternatieve therapieën staat het gebruik van genezende kristallen hoog bovenaan de lijst. Is het nou een placebo or werken kristallen echt? Veel mensen geloven, en hebben zelfs ervaren, dat kristallen (versteende mineralen) verschillende helende eigenschappen bevatten. Van het brengen van gemoedsrust tot het bestrijden van depressie, de lijst lijkt eindeloos. Misschien heb je er zelf ook wel een, zo’n edelsteen die je bij je draagt, omdat hij je een bepaald, prettig gevoel geeft. Of je legt hem op je nachtkastje omdat het je voelt dat er een soort van rust vanaf straalt. Hoe werken kristallen nou? Wij leggen het hieronder op een simpele manier uit.

  Nieuws
  • Nina van Veglorious
  • 17 Februari 2021

  Wat is vegan beauty?


  Als je het woord 'veganistisch' noemt, denken de meeste mensen al snel aan eten. Groentes, fruit, plantaardige melk en ander voedsel niet afkomstig van dieren. Maar veganisme is ook van toepassing op wat we op onze huid gebruiken. De afgelopen jaren is er een enorme opkomst in vraag naar diervriendelijke huidverzorgings- en make-upproducten. Maar wat is vegan beauty nu eigenlijk? Net als bij eten, betekent ‘vegan beauty’, of veganistische cosmetica, dat het product geen dierlijke ingrediënten bevat. Dit betekent ook dat het product en de ingrediënten niet getest zijn op dieren en er geen dieren gebruikt zijn bij het vervaardigen of distribueren van het product. Puur plantaardig dus.

  Nieuws
  • Nina van Veglorious
  • 12 Januari 2021

  Vegan beauty en zero waste


  Het Franse label Lamazuna is een van de vegan cosmeticamerken die je kunt vinden in de webshop van Veglorious. Hoogwaardige vegan shampoos, gezichtsreinigers en andere producten, in aantrekkelijke, kleurrijke verpakkingen. Tijd om eens kennis te maken met de mensen en de producten achter dit merk en wat het zo bijzonder maakt. Kleurrijk en vol aandacht ontworpen, de producten Lamazuna zijn een lust voor het oog. Achter de mooie verpakkingen schuilt echter een prachtige missie die milieubewuste klanten als muziek in oren zal klinken. Bij Lamazuna is het motto altijd zero waste geweest. Behalve vegan en diervriendelijk, is het merk dus ook vooral toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, afvalvrije producten. Lamazuna wordt handgemaakt in een klein dorpje genaamd Belleville-sur-vie in Chevreuse (Frankrijk), een natuurpark nabij Parijs.

  • Veglorious. 2021. Alle rechten voorbehouden. Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook Inc.